Какво е VentusPro?

VentusPro е онлайн платформа, която свързва инвеститорите с предприемачите възможно най-бързо и ефективно. С помощта на VentusPro всеки предприемач може безплатно и лесно да набере средства за своя бизнес проект, а всеки инвеститор може бързо да намери точното място за инвестиране на своите средства.

За предприемачите – чрез използването на VentusPro, вашият бизнес проект ще бъде обект на интерес за безброй инвеститори. Чрез нашата платформа Вие ще имате възможността да получите финансовата помощ за вашия съществуващ или в процес на създаване бизнес.

За инвеститорите – търсите бизнес в който да инвестирате своите средства? В платформата на VentusPro ще намерите богат избор от проекти, които имат нужда от Вашето финансиране. Сред тях ще откриете множество възможности според Вашите интереси, които да удовлетворят стремежи Ви и да оползотворят Вашите инвестиции.

                                   Как работи VentusPro?

  1. От меню “Проект” избирате подходящ за вашия интерес проект.
  2. След като влезнете в страницата на проекта, под заглавието му ще намерите неговия номер.
  3. За да се свържете с човека публикувал проекта, въведете номера в полето най-долу и кликнете на PayPal бутона.
  4. Ще бъдете прехвърлени в PayPal, където след извършване на плащане на стойност €2.99 (не се изисква акаунт в PayPal), в рамките на 24 часа ще получите имейл с данните за контакт на публикувалия проекта.